Informasjonssikkerhetspolicy

Denne policyen tar sikte på å beskytte informasjonsmidlene til organisasjonen mot enhver form for trussel, enten den stammer fra innenfor eller utenfor organisasjonen og om den er tilsiktet eller utilsiktet. Norske Casino Portals mål med å administrere informasjonssikkerhet er å sikre at kjerne og støtte virksomheten fortsetter å fungere med minimale forstyrrelser.

Norske Casino Portal skal sikre at all informasjon som brukes eller lagres av oss har absolutt integritet og tilgjengelighet. Vi skal garantere at all relevant informasjon administreres og lagres med passende konfidensialitetsprosedyrer på plass

Organisasjonens policy er å sikre at:

  1. Tilgang til konfidensiell informasjon bør begrenses til enkeltpersoner som trenger tilgang, og de bør følge prinsippet om minste privilegium til enhver tid.
  1. Konsistens i stabiliteten, sikkerheten og tilgjengeligheten til informasjonen vår må bevares når vi implementerer endringer i Norske Casino Portal sine systemer.
  1. Integriteten til både vår klient og forretningsinformasjon må opprettholdes til enhver tid.
  1. Å være den beste medieleverandøren i bransjen, og levere eksepsjonelle sikkerhetsløsninger til våre iGaming partnere og deres kunder.
  1. Vi overholder spilleregler og andre juridiske krav som er relevante for våre lisenser, og at vi integrerer disse kravene i alle våre forretningsprosesser og systemer.

Sikker nettlesing

Norske Casino Portal bruker sikker surfing for alle sider, ressurser og datautveksling. Dette sikrer at all data som overføres mellom våre brukere og nettstedet vårt er kryptert og sikret mot potensiell avlytting, tukling eller melding forfalskning.

SSL-teknologi danner et skjold mot dataoverføring, og sørger for at informasjonen du deler med oss, inkludert dine personlige detaljer og preferanser, holdes konfidensiell. Tilstedeværelsen av SSL indikeres av «https://» i adressefeltet og noen ganger et hengelåssymbol avhengig av nettleseren din, noe som sikrer at tilkoblingen til Norske Casino Portal er sikker.

Utover SSL bruker vi også andre sikkerhetstiltak som brannmurer, inntrengningsdeteksjon og vanlige side skanninger for å beskytte infrastrukturen vår og for å oppdage potensielle sårbarheter eller brudd. Våre systemer og applikasjoner oppdateres jevnlig for å integrere de nyeste sikkerhetsfunksjonene og oppdateringene.

Videre sikrer vi at nettstedet vårt er i samsvar med PCI-standarder (Payment Card Industry). Selv om vi ikke direkte håndterer betalingsdataene dine, deler vi linker til pålitelige tredjeparts nettcasinoer, og dette tiltaket legger til enda et lag med sikkerhetstillit for brukerne våre.

Til slutt oppfordrer vi brukerne våre til å praktisere trygge surfevaner. Dette inkluderer å holde enhetene og nettleserne oppdatert, ikke dele sensitiv informasjon over offentlige Wi-Fi nettverk og regelmessig endring av passord.

Hos Norske Casino Portal forstår vi at et sikkert nettleser miljø er en viktig del av bruker tilliten, og vi er forpliktet til å kontinuerlig forbedre sikkerhetstiltakene våre for din beskyttelse.

Data beskyttelse

Vi overholder de strenge databeskyttelsesstandardene som er fastsatt av European General Data Protection Regulation (GDPR) og andre internasjonale databeskyttelseslover. Vi sikrer at all brukerdata som samles inn er strengt tatt med det formål å tilby bedre tjenester og forbedre brukeropplevelsen.

Vi overholder den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) i EU, som setter standarden for databeskyttelseslover over hele verden. Overholdelse av GDPR prinsippene betyr at vi forplikter oss til lovligheten, rettferdigheten, åpenheten, formålsbegrensningen, dataminimering, nøyaktigheten, lagringsbegrensningen, integriteten og konfidensialiteten til dine personopplysninger.

I tråd med disse prinsippene innhentes alle personopplysninger vi samler inn med ditt informerte samtykke og brukes utelukkende til formålet som ble kommunisert til deg på innsamlingstidspunktet. For eksempel kan vi samle inn e-postadressen din for å sende nyhetsbrev som du abonnerer på eller for å svare på dine spørsmål.

Vi begrenser strengt tilgangen til dine personopplysninger i organisasjonen vår. Kun autorisert personell som har et legitimt behov for å få tilgang til informasjonen din for å utføre sine arbeidsoppgaver kan gjøre det, og de er bundet av strenge konfidensialitetsforpliktelser.

For ytterligere å beskytte dataene dine implementerer vi robuste sikkerhetstiltak, inkludert kryptering, pseudonymisering og tilgangskontroller. Serverne våre er beskyttet av toppmoderne brannmur systemer, og regelmessige sikkerhetsrevisjoner utføres for å sikre kontinuerlig beskyttelse av data.

Vi sikrer også at våre tredjeparts tjenesteleverandører og partnere, inkludert nettcasinoer som vi linker til, overholder strenge databeskyttelsesstandarder. Vi velger disse partnerne omhyggelig og holder dem til de samme høye standardene for personvern og sikkerhet.

I tilfelle et datainnbrudd har vi en detaljert responsplan på plass for raskt å identifisere problemet, redusere skader og varsle berørte brukere og relevante myndigheter som kreves av loven.

Husk at du har rettigheter over dine personopplysninger. Du kan når som helst be om tilgang til, retting eller sletting av, og begrensning eller innsigelse mot behandlingen av dine personopplysninger. For mer informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dataene dine, vennligst les våre personvernerklæring.

Din tillit er vår høyeste prioritet, og vi jobber kontinuerlig med å beskytte dataene dine og opprettholde rettighetene dine.

Informasjonskapsler

Vi samler inn nettleser og informasjonskapsel informasjon når du først navigerer til nettsidene våre. Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse opplevelsen din og for å lette tilgangen din. Noen informasjonskapsler vil huske ditt brukernavn og passord, eller for å huske dine språk preferanser også videre. Informasjonskapsler registrerer også andre besøkte sider og innhold som vises før og etter at du bruker våre tjenester. 

For brukere som velger å få sine personopplysninger behandlet for markedsføringskommunikasjon og salgsfremmende informasjon, kan denne bruken strekke seg til å vise utvalgt reklame for bedriftskampanjer som vil interessere deg, enten ved enhetsvarsler eller på sosiale medier sider.

Hva er informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små filer som lagres på enheten din når du besøker et nettsted. De kan inneholde en beskjeden mengde data som er spesifikke for besøket ditt, eller de kan inneholde informasjon om surfevanene dine.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Funksjonelle informasjonskapsler

Disse er avgjørende for driften av nettstedet vårt. De lar deg navigere på nettstedet, bruke funksjonene våre og få sikker tilgang til visse områder. Uten disse informasjonskapslene kan det hende at nettstedet vårt ikke fungerer som det skal.

Ytelse og analytiske informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, for eksempel hvilke sider du besøker oftest og om du får feilmeldinger fra enkelte sider. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som identifiserer deg, all informasjon som samles inn er aggregert og derfor anonym. Den brukes kun til å forbedre hvordan nettsiden vår fungerer.

Informasjonskapsler for målretting eller annonsering

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og dine interesser. De kan også begrense antall ganger du ser en annonse og hjelpe oss med å måle effektiviteten til markedsføringskampanjene våre.

Tredjeparts informasjonskapsler

Vi kan også samarbeide med annonsenettverk som samler informasjon om innholdet på nettstedet vårt du besøker og om informasjon på andre nettsteder og tjenester du besøker. Dette kan føre til at du ser våre annonser når du besøker andre nettsider.

 

I tillegg til informasjonskapsler, kan vi bruke web-beacons, pikseltagger og andre sporingsteknologier på nettstedet vårt for å hjelpe deg med å tilpasse nettstedet og forbedre opplevelsen din.

Din kontroll over informasjonskapsler

Du har rett til å godta eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingene for å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Dette kan hindre deg i å dra full nytte av nettstedet. Vi oppfordrer deg til å sjekke denne siden regelmessig for å holde deg informert om vår bruk av informasjonskapsler og relaterte teknologier.

Hos Norske Casino Portal forstår vi viktigheten av personvernet ditt på nett. Vi bruker disse verktøyene for å gi deg en bedre opplevelse samtidig som vi holder dataene dine trygge og sikre.

Intern revisjonsutvalget er direkte ansvarlig for å verifisere effektiviteten til styringssystemet for informasjonssikkerhet. Denne sikkerhetspolicyen vil gjennomgås når det skjer vesentlige endringer i organisasjonen.

Markedskommunikasjon

Der vi har riktig samtykke eller lovlig grunnlag og underlagt dine preferanser, vil noen av dine personopplysninger bli behandlet av våre tredjeparts markedsføringspartnere for å tillate oss å kommunisere med alle våre kunder enten via telefon eller e-post eller push-varsler. Dette kan inkludere leverandører av e-post og SMS plattform leverandører, premie eller gave leverandører også videre.

Hensikten med denne kommunikasjonen er å sende deg markedsføringsmateriell som vi håper vil være av interesse for deg om våre kampanjer, nye spill, tilbud, premier, arrangementer osv. Du vil ikke motta markedsføring fra tredjeparter utenfor Norske Casino Portal. Samtykke for denne behandlingen kan fjernes, helt eller delvis, når som helst ved å kontakte kundestøtte og gi oss beskjed om hvilken type markedsføringskommunikasjon du er glad for, eller ikke ønsker å motta.

All vår markedskommunikasjon, enten via e-post eller SMS, vil inneholde instruksjoner om hvordan du velger bort denne spesifikke typen markedskommunikasjon. Vennligst kontakt oss direkte, hvis du ønsker å fjerne samtykket ditt for markedsføringsaktiviteter fullstendig og dine personlige opplysninger vil umiddelbart bli fjernet fra alle våre markedsføringsprosesser. Det kan ta opptil 48 timer etter forespørselen din for at dette skal gjennomføres.

Vi vil ikke dele dine personopplysninger med ikke relaterte tredjeparter for å markedsføre produktene deres til deg uten ditt skriftlige samtykke.

Din sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine data og personopplysninger svært alvorlig, og har en rekke tiltak på plass for å holde deg beskyttet. Robuste sikkerhetspolicyer, regler og tekniske tiltak er implementert for å beskytte all av informasjonen din. 

Alle ansatte, databehandlere og tredjeparter som har inngått kontrakt med Norske Casino Portal er juridisk pålagt å overholde en konfidensialitetsavtale. I tillegg bruker vi krypteringsteknologi og toppmoderne sikkerhetsinfrastruktur for å sikre at opplysningene dine alltid er trygge og sikre i våre databaser.

Bevaring av personlig informasjon

Vi oppbevarer alle kundeopplysninger og -registre i minst en periode på 5 år etter kontostenging, i samsvar med regulatoriske krav og retningslinjer. Vi driver med periodisk sletting av kunderegistre der kontoen har vært stengt i mer enn 5 år. Skulle en nåværende kunde be om rett til sletting, vil dette kun være mulig 5 år etter krav om rett til sletting. 

Selv etter at denne perioden har gått ut, må vi beholde visse opplysninger under juridisk forpliktelse (for eksempel i forhold til sikrere gambling og selvekskludering). Vi vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at personvernet til informasjonen din opprettholdes i oppbevaringsperiodene.

Databeskyttelse utenfor EU

Din personlige informasjon kan bli behandlet i ethvert land du bor i der vi eller våre tilknyttede selskaper, leverandører, datterselskaper eller andre selskaper innenfor gruppen vår opererer. Ved å sende inn din personlige informasjon til oss, samtykker du til bruken av denne informasjonen som beskrevet i denne sikkerhetspolicyen.

Databeskyttelse, personvern og andre lover i land utenfor EU landene er kanskje ikke like omfattende som i EU medlemsland. I disse tilfellene vil vi ta skritt for å sikre at informasjonen din gis et tilsvarende beskyttelsesnivå som dataene til spillere innenfor EU.

Bruk av personopplysninger

Vi verdsetter ditt personvern og streber etter å opprettholde konfidensialiteten til din personlige informasjon. Vi bruker kun dine personopplysninger til formålet de ble samlet inn, for eksempel å tilby tjenestene våre, tilpasse innhold og forbedre nettstedet vårt. Vi selger eller deler ikke dine personopplysninger med noen tredjepartsenheter uten ditt uttrykkelige samtykke, med unntak av det som kreves av loven eller for å utføre tjenestene våre.

Tredjepartskoblinger

Vår nettside inneholder linker til andre nettsteder, inkludert nettcasinoer, som ikke drives av oss. Vi er ikke ansvarlige for innholdet, personvernreglene eller praksisen til tredjepartssider. Vi anbefaler at du går gjennom retningslinjene for personvern og sikkerhet for hvert nettsted du besøker.

Sikkerhetsrisiko

Hos Norske Casino Portal håndteres risikoer ved hjelp av et rammeverk for informasjonsrisikostyring designet for å raskt identifisere og adressere potensielle risikoer, og dermed gjøre det mulig for virksomheten å ta i bruk en risikobasert tilnærming som er integrert i våre beslutningsprosesser.

Ansattes ansvar

Alle ansatte er pålagt å overholde retningslinjene for informasjonssikkerhet, mens ledere er ansvarlige for å sikre at teamene deres overholder kravene til informasjonssikkerhet. Leder representanten er ansvarlig for planlegging, utforming, implementering og drift av Norske Casino Portal.

Brukeransvar

Selv om vi bestreber oss på å tilby et sikkert miljø, er det også viktig for brukerne våre å ta de nødvendige forholdsreglene når de surfer på nettet. Dette inkluderer bruk av sikre nettverkstilkoblinger, opprettholdelse av oppdatert antivirusprogramvare og å sikre at din personlige informasjon ikke deles med andre.

Oppdateringer til sikkerhetspolicyen

Vi gjennomgår og oppdaterer med jevne mellomrom sikkerhetspolicyen vår for å sikre at den er i tråd med bransjens beste praksis og juridiske krav. Eventuelle endringer i retningslinjene våre vil bli lagt ut på denne siden.
Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående våre sikkerhetstiltak, kan du gjerne kontakte oss her. Vi er forpliktet til å opprettholde en åpen dialog med våre brukere om deres datasikkerhet.

Ludvig Hansen
Velkommen til vår nettside. Jeg heter Ludwig Hansen, jeg er sjefredaktør og forfatter av norskecasinoportal.com. Jeg pleide å praktisere jus, men nettkasinoer var og er fortsatt min lidenskap. Ved å kombinere mitt yrke og lidenskap bestemte jeg meg for å hjelpe nordmenn med å velge pålitelige og trygge nettcasinoer. Før jeg publiserer informasjon eller anbefalte casinoer for deg, foretar jeg alltid en detaljert analyse av nettcasinoer, sjekker lovligheten av driften i Norge og andre kriterier som de fleste spillere dessverre ikke sjekker. Jeg ber deg også om å spille ansvarlig, og hvis du har valgt et kasino som du ikke fant i anbefalingene på siden vår, sjekk det i henhold til kriteriene som vi tilbyr i artiklene våre.
5/5
Slotimo
100% OPPTIL 10000 NOK